Autogarage Enschede

Een occasion kopen zonder zorgen?

Geplaatst op

Je speelt met de gedachte om een occasion te kopen? Dit is geen kleine beslissing, het is een proces waar wekenlang onderzoek aan vooraf gaat. Zonder zorgen een occasion kopen lijkt bijna niet mogelijk maar toch kan het! Bij Bynco maken we het je zelfs heel erg makkelijk. Met deze tips maak jij eenvoudig de goede keus en rijdt je binnen enkele dagen in de auto waarnaar jij op zoek was.

Maak je wensen duidelijk

Voordat de zoektocht naar de perfecte occasion voor jou kan beginnen is het verstandig om eerst in kaart te brengen welke eisen en wensen je hebt. Het zou zonde zijn dat je een occasion kiest die achteraf te klein is, te langzaam rijdt, te weinig kofferbakruimte heeft of het verkeerde merk is. Stel jezelf de volgende vragen en schrijf de antwoorden even op:

  • Ben je op zoek naar een driedeurs of vijfdeurs auto?
  • Hoeveel ruimte heb je in de kofferbak nodig?
  • Wat is de juiste instaphoogte van de occasion die je wilt kopen?
  • Hoeveel zitplaatsen moet de occasion hebben?
  • Ben je op zoek naar specifieke opties, zoals cruise-control, airconditioning, Apple Carplay of een navigatie systeem dat u graag wilt hebben op de auto?
  • Ben je op zoek naar een zuinige auto of met andere woorden heb je wensen aan het brandstofgebruik van de occasion? Misschien heb je wel voorkeur voor een bepaald type brandstof?
  • Zijn er specifieke veiligheidsvoorzieningen die je wilt hebben, zoals ABS, ESC of achteruitrijcamera?
  • Hoeveel kilometer mag de occasion die je wilt kopen maximaal gelopen hebben?
  • Heb je voor jezelf een maximaal bedrag aan wegenbelasting dat je wilt betalen?

Bezoek de webshop van Bynco

Nu je het antwoord op bovenstaande vragen opgeschreven hebt, kun je naar de webshop van Bynco gaan. Vul de filters aan de hand van je vragen in. Vervolgens klik je op zoeken en er verschijnt een lijst met occasions die aan jouw eisen en wensen voldoen. Je kunt de auto’s eenvoudig vergelijken en de beste optie eruit kiezen. Klik op Online bestellen. Je voordeel van een occasion kopen via Bynco is de 14 dagen proefrijden, 180 dagen garantie, gratis thuis levering in heel Nederland en nog veel meer.

Gerelateerde berichten

Een auto kopen in Enschede? Waar moet je opletten?

Wanneer je op zoek bent naar een auto in Enschede is het helemaal niet gek dat je eerst even gaat googelen op “auto kopen Enschede”. Je wilt...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je kunt verwachten van een autogarage. Daarnaast geven we je graag geregeld autotips. Check onze publicaties en hou jezelf op de hoogte. We posten met grote regelmaat nieuwe content.

Contactgegevens

Via info @ autogarage-enschede.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden