Autogarage Enschede

De slimste optie voor een zakelijke kilometerregistratie

Geplaatst op

Het is gemakkelijk om gebruik te maken van een slimme kilometerregistratie. Willen in deze blog je bekend maken met een hele slimme manier om je zakelijke kilometers te registreren. Je moet dit immers voor de belastingdienst doen, want je mag niet meer dan 500 km rijden met een zakelijke auto. Kijk met ons mee wat nog meer de voordelen zijn van deze schitterende manier om je zakelijke kilometerregistratie in orde te krijgen.

Slimme registratie kilometers

Er zijn tal van voordelen verbonden met een slim systeem dat je kilometers registreert. We willen erg graag een aantal met je doornemen. Zo kun je zeker profiteren van dit bijzondere systeem. Denk bijvoorbeeld aan de volgende voordelen: 

  • Makkelijk een overzicht van de gereden routes
  • Duidelijk hoelang een wagen op locatie van de klant was
  • Snel een overzicht van de gereden kilometers

Stuk voor stuk bijzondere voordelen!

Eenvoud en exactheid

Het is eenvoudig om met het slimme systeem van routevision.nl een overzicht uit te draaien van de gereden kilometers. Dit kun je dan aan de Belastingdienst tonen. Daarnaast zorgt het GPS-systeem van de slimme registratie ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van de route van de auto´s en hoelang ze op locatie waren. Dit laatste is erg belangrijk, omdat je zo kunt sturen op efficiëntie. Als een medewerker bijvoorbeeld structureel de toeristische route rijdt, dan is het makkelijker om hem of haar daar op aan te spreken. 

Daarbij is het ook mogelijk om aan je klant te laten zien dat je daadwerkelijk tien uur op locatie was, wanneer deze bijvoorbeeld beweert dat je er slechts acht uren was. 

Het systeem van routevision.nl zorgt ervoor dat je bijzonder veel tijd bespaard als het gaat om de registratie van je gereden kilometers. Eigenlijk is het best wel bijzonder om te zien hoeveel ondernemers er nog werken met een handmatig (pen en papier) registratie voor de Belastingdienst. Dat kan veel beter! 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je kunt verwachten van een autogarage. Daarnaast geven we je graag geregeld autotips. Check onze publicaties en hou jezelf op de hoogte. We posten met grote regelmaat nieuwe content.

Contactgegevens

Via info @ autogarage-enschede.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden